Akkerbouw

De wereldwijde vraag naar voedsel neemt toe en zal de komende decennia nog meer toenemen. Om iedereen van voedsel te kunnen blijven voorzien, zal er met de beschikbare oppervlakte en gentechnologie een enorme productiviteitverbetering moeten plaatsvinden met behulp van precisielandbouw. Daarnaast is de fascinerende sector voor de akkerbouwers erg dynamisch en speelt de klimaatverandering een belangrijke rol. Er is steeds meer vraag naar duurzamere producten en de prijsfluctuering voor landbouwproducten is blijvend. Uitdagende ontwikkelingen ook met betrekking tot de veranderende wetgeving, maar de Nederlandse agrariërs staan bekend als de meest geavanceerde ondernemers. Het zijn ondernemers die de innovaties en technieken ontarmen en hierin willen doorontwikkelen om vooruitstrevend te blijven. Met de geavanceerde teeltmethoden, vakmanschap en landbouwkennis zijn de agrariërs gedreven om vol toewijding hun bedrijfsvoering verder te verduurzamen.

Samen met u

GroeNoord houdt de focus op de uitdagingen binnen in de akkerbouwsector, gericht op de vraag van de markt en het goed bedienen van de klant. Door samen met u in gesprek te blijven, kijken we altijd naar wat er -met betrekking tot uw machinepark- het beste bij u past: nieuw of occasion, servicecontracten, verzekeringspakketten of specifieke financiering.

Ontzorging bieden

Technologie en digitalisering spelen een steeds grotere rol, met name in het maximaliseren van opbrengst en het verbeteren van bedrijfsefficiëntie. Met FarmSight biedt GroeNoord producten, service en oplossingen op maat om machines optimaal in te zetten en kosten te verlagen.

Oplossingen bieden

Bedrijven stellen steeds hogere eisen stellen aan de kwaliteit en de functionaliteit van hun machinepark. De inzetbaarheid, productiviteit en lage kosten per draaiuur zijn hierbij erg belangrijk. Voor de vraagstukken met betrekking tot flexibele inzet biedt RentNoord een oplossing.

Merkenpakket

GroeNoord biedt de agrariër een compleet productprogramma aan premium merken. De identiteit en kwaliteit van deze merken passen bij het imago van ons hoofdmerk John Deere.

Het merkenpakket bestaat uit alle machines om u als full-liner te kunnen bedienen: van tractoren en combines tot veldspuiten, van aardappeltechniek tot grondbewerking en zaaitechnieken. Maar ook shovels, verreikers, heftrucks en transporttechniek voor uw bedrijf, machines voor egalisatiewerkzaamheden en beregening installaties.

Binnen deze geselecteerde fabrikanten is GroeNoord gespecialiseerd in deze merken. Daardoor hebben we de kennis om u te adviseren wat het beste past bij uw machinepark en de kunde om u te ontzorgen met de beste service en ondersteuning.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringspartner en staan wij altijd op voor een gesprek. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.


In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

Meer video's