Commercieel medewerker binnendienst, Brummen

Gelderland - Commercieel medewerker binnendienst

Ben je klantvriendelijk en zoek je een baan die nooit gaat vervelen?

Jij hebt de gave om goed te kunnen luisteren naar de klant en vervolgens de vertaalslag te maken naar wat hij/zij nodig heeft. Geen gladde verkooppraatjes, maar gewoon eerlijk advies geven en helpen waar je maar kan. Daar komen klanten voor terug. Heb je dat commercieel inzicht? Zet je talent aan het werk bij GroeNoord in Brummen, de leukste werkgever in omstreken!

 

Onze Mensen Onze Kracht

Wie werkzaam is in de landbouw en/of tuin en parksector, kent GroeNoord. Wij zijn één van Nederlands grootste mechanisatiebedrijven en dé John Deere-dealer in Noord- en Oost-Nederland. Het is ons personeel dat die naam groot maakt, zij zijn het visitekaartje van GroeNoord. We zoeken voor de uitbreiding van ons gezellige team in Brummen een winkelmedewerker die weet wat klantvriendelijkheid is. Je hoeft niet perse een technisch wonder te zijn; je krijgt aardige, behulpzame collega’s die jou graag leren wat je weten moet.

 

Commercieel medewerker binnendienst

Brummen (38 uur p/w)

 

Jouw werkdag

Even voor achten draai je met de auto de parkeerplaats aan de Eerbeekseweg op. Je komt binnen en  drinkt een kop koffie met je collega’s. Je voetbalclub heeft flink verloren en dat krijg je nu te horen. Omdat het nog rustig is in de winkel, benut je de tijd om enkele bestellingen uit te pakken. Je checkt vervolgens de winkelvoorraad en dan gaat de telefoon. Een hovenier zit flink in de stress want zijn zitmaaier wil niet starten. Je luistert goed naar zijn verhaal en maakt een werkorder aan. Met de hulp van je ervaren collega’s in de werkplaats is die maaier vast vanmiddag al gerepareerd.


In de winkel wordt het druk. De tijd vliegt om met de verkoop van nieuwe machines en alles wat erbij hoort. Enkele uren later is de zitmaaier klaar en de klant is dolgelukkig. Je geeft nog wat onderhoudsadvies en verkoopt meteen het materiaal mee. Volgende week even bellen  om te checken of alles nog goed werkt. Hij had het ook over een nieuwe hoogsnoeier en jij hebt precies de Stihl die hij zoekt. Je kijkt nog een laatste keer in je mailbox. Daar zitten enkele offerteaanvragen bij die morgen aan de beurt komen en de bevestiging van een training die je gaat volgen voor een nieuw apparaat dat in de winkel komt. Voor vandaag gaat de computer uit en de winkel dicht. Morgen weer zo’n dag!

Dit ben jij

  • Je hebt een werk- en denkniveau op mbo 3 of 4 en je kunt goed overweg met de computer. Als je niet heel technisch bent, ben je bereid om erover te leren.
  • Van nature ben je iemand die gemakkelijk contact legt met anderen en je beseft dat klantvriendelijkheid en geduld heel belangrijk zijn.
  • Je luistert goed naar wat de klant wil en kunt dan commercieel de vertaling maken naar wat deze nodig heeft.
  • Je vindt het niet erg om op zaterdag tot 12.30 uur te werken. Daarna is de winkel gesloten en is het weekend van jou.  

Dit bieden wij jou

  • Je hebt een ontzettend leuk team van collega’s, zowel in de winkel als in de werkplaats. Veel mensen werken hier al heel wat jaren en ze leren je graag alles wat je wilt weten.
  • Het salaris is marktconform en afhankelijk van je ervaring. Daarnaast hebben we andere goede voorwaarden zoals een pensioenvoorziening, reiskostenvergoeding woon/werkverkeer en fietsplan.
  • Ben je ambitieus en wil je meer uit jezelf halen? Wij ondersteunen je waar we maar kunnen.
  • Onze personeelsvereniging organiseert regelmatig leuke activiteiten en op vrijdag sluiten we de week samen af met een drankje.
  • Zijn er omstandigheden van persoonlijke aard waar rekening mee gehouden moet worden, in het gezin of in familiekring? GroeNoord begrijpt dat en komt jou hierin tegemoet.

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O via pz@groenoordbv.nl en hopelijk  spreken we elkaar gauw.

Meer weten?

Heb je vragen over de functie commercieel medewerker? Neem dan contact met ons op via 0505445360.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Commercieel medewerker binnendienst, Brummen?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl