De Kramer Black Editions zijn beschikbaar!

De KL14.5 Compacte wiellader, KL35.8T telescopische wiellader, KT407 verreiker en KL33.5 wiellader zijn nu beschikbaar in de Black Edition. Maak gebruik van de actieprijs en speel in op zekerheid met 3 jaar garantie! Kramer machines onderscheiden zich met een aantal unieke eigenschappen: een aangepast frame voor de ultieme stabiliteit, perfect bochtenwerk met vierwielbesturing en constante parameters tijdens het heffen voor continu laadvermogen. De machines zijn binnenkort uit voorraad leverbaar en door de lage levertijden kunt u snel gebruik maken van uw Kramer Black Edition!

BLACK EDITIONS FLYER

 

KL14.5

De KL14.5 is een compacte wiellader met vierwielbesturing en valt in de klasse van 1 tot 4,5 ton. Deze compacte machines vormen het hoofdsegment van Kramer. Door de smalle en lage bouw kunnen zij komen waar de grote machines niet kunnen komen. Ideaal voor smalle doorgangen, stallen of bijvoorbeeld opslagruimtes.

 

KL35.8T

De KL35.8T is een telescoopwiellader met vierwielbesturing uit de klasse van 4 tot 5 ton. Standaard is de Deutz-motor TCD 2.9 met een vermogen van 55KW ingebouwd. Deze motor voldoet aan emissienorm fase V.  

 

KT407

De KT407 is een echte allrounder voor veelzijdig gebruik. Deze machine combineert hoog laadvermogen met enorme wendbaarheid, vierwielaandrijving en een laag bedrijfsgewicht.

 

KL33.5

De KL33.5 is een wielladers met vierwielaandrijving uit de 4 - 5-ton klasse. Deze machine is het hele jaar door te gebruiken door de ruime keuze aan opties en aanbouwdelen. Door de combinatie van wendbaarheid en vermogen zijn deze machines optimaal geschikt voor het gebruik op kleine en grote bedrijven.

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringspartner en staan wij altijd open voor een vrijblijvend gesprek.