GroeNoord is dealer van Peter Kröger GmbH

14 januari 2022

Mechanisatiebedrijf GroeNoord en Peter Kröger GmbH gaan de samenwerking aan. Met dit partnerschap zijn we klaar om de toekomstgerichte akkerbouwer, veehouder, loonwerker en aannemer nog beter van dienst te zijn.

 

Premium productprogramma

Met de samenwerking van GroeNoord en Kröger is GroeNoord dealer geworden van de Agroliner en Terraliner producten. Het premium productprogramma van Kröger bestaat uit: landbouwkippers, silagewagens, balen- en kistenwagen en voor het grondverzet de grondkippers en haakarmsystemen. Veel klant specifieke oplossingen worden voor de Nederlandse markt doorontwikkeld.

 

Kröger

Kröger staat voor hoogstaande kwaliteit en klantgerichte oplossingen. Kröger is al meer dan 60 jaar een begrip als het gaat om transport oplossingen voor zowel de landbouwsector als het grondverzet. Vanuit het Duitse Rechterfeld worden drie fabrieken aangestuurd, die ieder hun eigen producten bouwen.

 

GroeNoord

Kröger kiest voor GroeNoord als zeer betrouwbare en stabiele partner. De unieke eigenschappen van GroeNoord zijn de servicegerichtheid en het dealernetwerk. De ontwikkelingen in de markt vragen om specifieke ondersteuning welke GroeNoord biedt, in combinatie met een uitstekende service. Ondanks de grootte van het bedrijf wil GroeNoord dichtbij de klant blijven staan en dat lukt met een groeiende organisatie. Met 19 vestigingen in de provincies Groningen, Friesland, Flevoland, Drenthe, Overijssel en Gelderland is er in Noordoost Nederland altijd een GroeNoord-vestiging dichtbij u in de buurt.

Partnerschap

Kröger verwacht door het uitgebreide netwerk van GroeNoord, de eindgebruiker nog beter te kunnen bedienen en de servicegraad te verhogen. Daarnaast past het merk Kröger goed bij de missie van GroeNoord. Samen zijn Kröger en GroeNoord ervan overtuigd een grote toegevoegde waarde te kunnen leveren voor de Nederlandse markt.

Ander nieuws

Januari 2022

24 januari 2022

De AllTrec 8015F elektrische werktuigdrager

3 januari 2022

Het T-rijbewijs

December 2021

15 december 2021

Peter Kemper, vertegenwoordiger akkerbouw GroeNoord Oude Pekela

13 december 2021

Stikstofreductie

8 december 2021

Geert Jan Duisterwinkel, Key-accountmanager AVR

Alle nieuwsberichten