John Deere Premium Tractor Actie

2 augustus 2023

Profiteer

U kunt nu gebruik maken van onze John Deere Premium Tractor Actie. Bij aankoop van een voorraad tractor met een 5-jarig onderhoudscontract ontvangt u nu namelijk gratis een 5-jarig FarmSight Premium pakket ter waarde van € 2.500 van ons.

Deze actie geldt op de geselecteerde voorraad tractoren. Deze tractoren zijn na aanschaf daardoor snel leverbaar en inzetbaar op uw bedrijf. Profiteer daarom nu van onze actie en kies voor een krachtige John Deere tractor die u dit seizoen nog kan ontzorgen en ondersteunen bij uw werkzaamheden.

FarmSight Premium pakket

Met het FarmSight Premium pakket krijgt u meer garantie, training en checks. Zo ontvangt u naast de 5 jaar garantie de Tips & Trucs mailing, Training credits, korting op een vervangende tractor en jaarlijks een Expert Check.

Zekerheid

Met de 5 jaar verlengde garantie komt u nooit voor onverwachte reparatiekosten te staan. Deze 5 jaar gaat in vanaf de dag waarop u de tractor ontvangt.

Voorraad actiemodellen

Onderstaande modellen nemen deel aan deze actie, dit zolang de voorraad strekt. Andere John Deere tractor modellen zijn uitgesloten van de actie.

Bekijk de voorraad

Neem contact op voor meer informatie

*Actie is geldig op de geselecteerde voorraad modellen, zolang deze voorraad strekt. Bij de aankoop van een tractor dient een onderhoudspakket afgenomen te worden. Actie is geldig t/m 31 oktober 2023.

Contact aanvraag

Wij staan u graag te woord om verder te helpen met uw vraag. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op over de mogelijkheden.


Alle acties

Nieuws

September 2023

28 september 2023

De GroeNoord Jubileum Veiling is geopend

7 september 2023

ZOMERTOUR - Bij Loonbedrijf Ten Voorde in Terwolde

Augustus 2023

15 augustus 2023

ZOMERTOUR - Bij Bouma in Workum

Alle nieuwsberichten

Evenementen

Er staan op dit moment geen evenementen gepland