JOZ / Allround Monteur

Friesland - JOZ/ Allround monteur

Wie is GroeNoord?

GroeNoord is een landbouwmechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met negentien vestigingen in de zes noordelijke en oostelijke provincies bedient GroeNoord haar klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. De GroeNoord-vestiging Akkrum landbouw ligt in een puur veehouderijgebied centraal in Friesland. GroeNoord is exclusief dealer van het kwaliteitsmerk John Deere en voor innovatieve mestafvoersystemen en -robots verkoopt en onderhoudt GroeNoord Akkrum het A-merk JOZ. Dit jaar wordt een volledig nieuw en modern pand gebouwd waarin rekening is gehouden met de groei van ons team in Akkrum. Ter uitbereiding van ons team zoeken we een:

JOZ / Allround Monteur  
Akkrum (1 fte)

 

Robots, mest en mensenwerk

GroeNoord is exclusief dealer van het A-merk JOZ dat technologisch hoogwaardige producten ontwikkelt en levert. Met een breed en compleet assortiment van mestrobots, mestschuiven, voer- aanschuifrobots, mestafvoersystemen en meer, past JOZ goed binnen de A-merken van GroeNoord. Het onderhoud van moderne installaties en robots vereist steeds meer vakkundigheid. Dat vraagt om gekwalificeerde en deskundige monteurs. Bij GroeNoord kunnen veehouderij-klanten daarom terecht bij het speciaal ingerichte serviceteam JOZ.

Het JOZ team van GroeNoord

Het JOZ-team bestaat uit gemotiveerde monteurs op het gebied van mest afvoertechnieken en voeraanschuifrobots. De kwaliteit en­­ de service die GroeNoord haar klanten biedt is onderscheidend. Onze mensen zorgen ervoor dat klanten het optimale uit hun materieel kunnen halen. De werkzaamheden nemen aanhoudend toe.

JOZ / Allround Monteur te Akkrum

Laarzen aan, de stal in, tussen de koeien, laptop op schoot. De perfecte combinatie voor jou. Want je hebt natuurlijk passie voor het boerenleven, maar ook een goede technische achtergrond. De serviceverlening van het JOZ-team is een kwestie van ontzorgen en ondersteunen. Want voor elke veehouder moeten de processen in de stal vlekkeloos verlopen, dag en nacht. Dat betekent dat je als service monteur JOZ meedraait in storingsdiensten en dat je je naast onderhoud en reparatie, bezighoudt met preventie. De ontwikkelingen in technologie helpen om een storing namelijk vroegtijdig te signaleren, soms nog voordat die zich heeft aangediend. Je bent dus proactief en vindingrijk. In deze functie heb je veel klantcontact en neem je zelfstandig beslissingen. Bij GroeNoord krijg je alle kans je verder te ontwikkelen via opleidingen en heb je doorgroeimogelijkheden.

Hiernaast zal je je ook bezig gaan houden met onderhoud en reparatie van gebruikte en nieuwe trekkers. Ook komen er andere veehouderijmachines voorbij in de werkplaats. Daarom is het voor deze veelzijdige functie van belang dat je naast de JOZ machines ook allround kundig bent.

Lijkt het jou interessant om bij het dynamische en klantgerichte GroeNoord Akkrum te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou graag ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

 

* Specifieke functie-eisen:

  • Technische opleiding (mbo-niveau) en/of aantoonbare ervaring;
  • Ruimschootse kennis van de huidige landbouw- en mesttechniek;
  • In staat om zelfstandig als servicemonteur te werken;
  • Spreken van de Friese taal is een pré.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie JOZ / Allround Monteur?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl