JOZ

JOZ is grondlegger van de moderne stalreiniging en ontwikkeld al meer dan 70 jaar mest- en voeraanschuifsystemen voor veehouders in meer dan 30 landen. Met de machines en systemen van JOZ wordt het werk in de stal makkelijker, diervriendelijker én kostenbesparend.

Koop uw JOZ machines bij GroeNoord

GroeNoord verzorgt de verkoop van JOZ machines in Groningen, Friesland, Drenthe en Flevoland. Geïnteresseerd in een van onderstaande JOZ machines? Vul dan het onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Voeraanschuifrobots

Met de Moov 2.0 biedt JOZ een volledig automatische voeraanschuifrobot aan die geschikt is voor iedere stal. Hierdoor is er zowel ’s nachts als overdag genoeg voer voor de gehele kudde. Dit zorgt voor meer rust in de kudde, een hogere voeropname en uiteindelijk een hogere melkproductie. De Moov 2.0 neemt het aanschuifwerk over waardoor er meer tijd overblijft voor andere werkzaamheden van de veehouder. Vanaf een laadstation start de Moov 2.0 zijn route. Dit laadstation kan zowel binnen de stal als buiten de stal worden geïnstalleerd. De routes van de voeraanschuifrobot kan de veehouder zelf instellen. In de stalvloer worden transponders bevestigd en vervolgens weggewerkt die de Moov 2.0 volgt om zijn route te maken.

Bekijk Brochure

Mestrobots

JOZ biedt twee type mestrobots aan. De Barn-E is speciaal ontwikkeld voor stallen met een gesloten vloer en de JOZ Tech is geschikt voor alle overige vloertypes. Met een mestrobot wordt de stalvloer automatisch gereinigd wat zorgt voor een droge vloer, betere hygiëne en minder klauwaandoeningen.

 

 

Meer lezen

Mestschuiven

JOZ heeft voor iedere stal een geschikte mestschuif ontwikkeld. Bent u opzoek naar een mestschuif? Bij JOZ heb je de keuze uit 5 verschillende types mestschuiven. Afhankelijk van u type stalvloer kunt u kiezen uit een roosterschuif, vouwschuif, flexschuif, multischuif of een combischuif. Deze mestschuiven worden voortgetrokken door een touw, staalkabels of een mestketting.

 

 

 

Meer lezen

Rondgaand Ketting Systeem

Het Rondgaand Ketting Systeem wordt vaak gebruikt in combinatie met een JOZ mestschuif. Waar de mestschuif de vaste mest naar het einde van de mestgang voert. Met het Rondgaand Ketting Systeem kan de mest vervolgens naar de mestopslag worden afgevoerd. De machine is geschikt voor strostallen, hellingstallen, varkenstallen en stapelbare mest. Het Rondgaand Ketting Systeem wordt ook vaker in paardenstallen gebruikt.

 

 

Bekijk Brochure

Royal mat

JOZ heeft speciale rubberen vloermatten ontwikkeld voor in de stal. Aan de hand van deze vloermatten bewegen koeien zich ook meer en beter in de stal wat uiteindelijk leidt tot minder klauwproblemen. De matten zijn eenvoudig schoon te houden met de mestafvoersystemen van JOZ. Ook zijn de matten eenvoudig te leggen aan de hand van montagelijm en slagpluggen.

 

 

Bekijk brochure

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringspartner en staan wij open voor een vrijblijvend gesprek