Lemken

De Duitse machinefabrikant LEMKEN is een specialist in de professionele akkerbouw op het gebied van grondbewerking, zaaien en gewasbescherming. Het aanbod in landbouwmachines weerspiegelt kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare techniek met een hoog prestatievermogen en past daarom uitstekend in het merk-assortiment van GroeNoord.

Koop uw Lemken machines bij GroeNoord

GroeNoord verzorgt de verkoop van Lemken machines in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijssel en Gelderland. Geïnteresseerd in een van onderstaande Lemken machines? Vul dan het onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Ploegen

Aangezien het gebruik van gewasbeschermingsmiddelen steeds meer afneemt is het belang van ploegen steeds belangrijker binnen de akkerbouw. Lemken produceert zowel aanbouwploegen met twee tot zeven voren, als half gedragen ploegen met vijf tot negen voren. Onder de aanbouwploegen vallen de EurOpal/VariOpal, Juwel 7/8 en de Juwel 10. De half gedragen ploegen die Lemken produceert zijn de Diamant 16 en de Titan 18.

 

Meer lezen

Stoppelbewerking

Lemken biedt compact-schijveneggen en cultivatoren aan waarmee stoppelbewerking en basisgrondbewerking voor het inzaaien in de stoppel mogelijk kan worden gemaakt. Werktuigen met verschillende grondbewerkingsintensiteiten, zoals de compacte schijveneggen Heliodor en Rubin of de cultivatoren Koralin, Kristall en Karat, kunnen worden gekoppeld tot intelligente bewerkingscombinaties. Op deze manier kan optimaal rekening worden gehouden met alle eisen van de teelt tegen lage proceskosten.

 

Meer lezen

Zaaibedbereiding

Een belangrijke factor voor een succesvolle oogst is de voorbereiding van de zaaibedden. Lemken biedt naast de rotorkopeggen Zirkon 8 en 12 ook de zaaibedcombinaties System-Kompaktor en System-Korund aan. Deze werktuigen met veelzijdige uitrustingsmogelijheden voldoen aan alle technische eisen voor zaaibedbereiding.

 

 

Meer lezen

Zaaien

De zaaimachines van Lemken voldoen aan de eisen van de agrariër en loonwerker om stoppingsvrij te kunnen werken en exact te kunnen zaaien. Lemken biedt een uitgebreid programma zaaimachines aan welke opgebouwd, in de driepuntshef of halfgedragen kunnen worden gebruikt.

 

 

Meer lezen

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringspartner en brengen wij u verder.