Magazijnmedewerker, GroeNoord Smilde

Drenthe - Magazijnmedewerker

Schakel in ons logistieke proces

GroeNoord is als John Deere-dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met 19 vestigingen in 6 provincies bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. GroeNoord Smilde ligt in een gemengd landbouwgebied. In Smilde zelf liggen voornamelijk akkerbouwbedrijven met in een cirkel daaromheen veel veehouderijbedrijven. Het onderhoud van de moderne landbouwmachines en -voertuigen wordt gedaan door een vakkundig en gemotiveerd team.

 

Onze Mensen Onze Kracht

GroeNoord is een professionele, ambitieuze én groeiende organisatie. Doordat er meerdere vestigingen zijn kunnen we de kennis en kunde van onze mensen snel en makkelijk uitwisselen, én natuurlijk ons materiaal. De onderlinge uitwisseling van voorraad maakt dat we sneller service kunnen verlenen aan onze klanten. Zo is het magazijn een belangrijke schakel in ons logistieke proces. GroeNoord Smilde is een allround mechanisatielocatie en bovendien de vestiging waar de hakselaar-voorraad van GroeNoord zich bevindt. Voor dit magazijn, en als onderdeel van een team dat de taal spreekt van de klant, zoeken wij een:

 

Magazijnmedewerker

Smilde (40 uur)

Je bent als Magazijnmedewerker in Smilde hét aanspreekpunt voor alle werkzaamheden in het magazijn en aan de werkplaatsreceptie. Dat vraagt om een klantgerichte houding en goede communicatieve vaardigheden. Het beheren, coördineren en bewaken van bestellingen en voorraden zijn verantwoordelijkheden die behoren tot jouw functieomschrijving. Je verzamelt binnenkomende orders, zet ze klaar en verwerkt ze. Vanzelfsprekend heb je in deze baan affiniteit met de mechanisatie. En je bent iemand die vanuit resultaatgerichtheid graag uitdagingen aangaat en oplossingen realiseert. Klinkt dit als een baan die jou op het lijf is geschreven? Ben jij bovendien stressbestendig en flexibel? Dan pas jij wellicht perfect in het team van GroeNoord Smilde.

Wat bieden wij?

 • Uitgebreid onboarding programma
 • Cursussen om je te ontwikkelen en/of te specialiseren
 • Leuke, behulpzame en professionele collega`s
 • Een bedrijfscultuur van wederzijdse ondersteuning en vriendelijkheid
 • We zorgen goed voor- en luisteren naar onze medewerkers, jij bent ons kapitaal
 • Toegankelijk management, hoge medewerkerstevredenheid
 • Premium merken, professionele uitstraling – we lopen voorop in de markt qua betrouwbaarheid en kennis & ontwikkeling van precisielandbouw toepassingen
 • Moderne ICT toestellen om het werk goed uit te voeren
 • VCA gecertificeerde werkomgeving
 • Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging
 • Vrijdagmiddagborrel

Ben jij het zelfstandige teamlid dat wij zoeken? Lijkt het jou interessant om bij het dynamische GroeNoord Smilde te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou ontmoeten. Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

* Specifieke functie-eisen:

 • Afgeronde mbo-opleiding niveau 3/4;
 • Ervaring in soortgelijke functie is een pre;
 • Goede computervaardigheden;
 • Beheersen van de Nederlandse taal (mondeling en schriftelijk)
 • Klantgericht

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Magazijnmedewerker, GroeNoord Smilde?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl