Magazijnmedewerker Oude Pekela

Groningen - Magazijnmedewerker

Wie is GroeNoord?


GroeNoord is als John Deere-dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met negentien vestigingen in zes provincies bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. GroeNoord Oude Pekela is één van de vier vestigingen in de provincie Groningen. Het onderhoud van en reparatie aan de moderne landbouwmachines en -voertuigen wordt gedaan door een vakkundig en gemotiveerd team.

 

Onze Mensen Onze Kracht


GroeNoord is een professionele, ambitieuze én groeiende organisatie. Doordat er meerdere vestigingen zijn kunnen we niet alleen ons materiaal snel en makkelijk uitwisselen, maar ook de kennis en kunde van onze mensen. Je krijgt bij GroeNoord alle kans je verder te ontwikkelen via opleidingen en hebt doorgroeimogelijkheden. De onderlinge uitwisseling van voorraad maakt dat we sneller service kunnen verlenen aan onze klanten. Hierbij is het magazijn erg belangrijk in ons logistieke proces. Voor het magazijn in Oude Pekela zoeken wij een:

 

Magazijnmedewerker
Oude Pekela (1fte)
 

Ben jij communicatief vaardig, klantvriendelijk en wil je graag in een relatief jong en hecht team werken? Dan is deze functie wellicht wat voor jou!

Het eerste aanspreekpunt voor klanten en monteurs
 

Als magazijnmedewerker ben jij hét aanspreekpunt voor alle werkzaamheden in het magazijn en de winkel. Je werkt daarbij intensief samen met de chef werkplaats die samen met jou de werkplaatsreceptie bemant. Het beheren, coördineren en bewaken van bestellingen en voorraden zijn enkele van jouw taken. Je verzamelt binnenkomende orders, verwerkt deze en zet ze klaar. Ook spreek je de taal van de klant en denk je graag met hen mee.

Voor deze functie is het geen eis om een technisch agrarische achtergrond te hebben, maar dit is natuurlijk wel erg handig! Affiniteit met mechanisatie is vanzelfsprekend.

Ben jij de zelfstandige collega die wij zoeken en lijkt het jou interessant om bij het dynamische GroeNoord Oude Pekela te werken? Bekijk de specifieke functie-eisen* dan snel en wie weet willen wij jou ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

 

* Specifieke functie-eisen:

  • Afgeronde mbo-opleiding niveau 3/4;
  • Ervaring in een soortgelijke functie;
  • Goede computervaardigheden;
  • Klantgerichtheid.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

GroeNoord is in 2011, na een herindeling van de John Deere dealerschappen, uit vier familiebedrijven in de provincies Groningen en Drenthe ontstaan.

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Magazijnmedewerker Oude Pekela?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl