Meewerkend Voorman/-vrouw Tuin & Park werkplaats Brummen

Gelderland - Meewerkend Voorman/-vrouw Tuin & Park werkplaats

GroeNoord is een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is als John Deere dealer in de branche. Inmiddels zijn er negentien vestigingen in zes provincies en bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park.

Onze Mensen Onze Kracht

We zijn een professionele, ambitieuze én groeiende organisatie. De kwaliteit van service en het niveau van kennis binnen GroeNoord is erg belangrijk. We investeren daarom continu in de ontwikkeling van onze medewerkers, maar ook in nieuwe medewerkers. Onze Mensen Onze Kracht. We zijn op dit moment op zoek naar een:

Meewerkend Voorman/-vrouw Tuin & Park

Brummen ( 38 uur p/w)

 

Ben jij communicatief, heb je technische kennis en ben je daarbij ook goed in coördineren? Vind je  het leuk en heb je de affiniteit en kunde om zaken te regelen? Misschien is deze functie dan wel wat voor jou.

Voorman of -vrouw van het Tuin & Park team: veelzijdige functie

Deze functie is veelzijdig. Je sleutelt aan tuin & park machines, coördineert, houd je bezig met werkorders, bestelt onderdelen, factureert en hebt klantcontact. Ongeveer 75% van de tijd ben je bezig met sleutelen. Met je inhoudelijke technische kennis zit het dus wel goed. Je werkt vooral aan particuliere machines zoals zit- en robotmaaiers, kettingzagen en ander loop- en handgereedschap. Je zorgt ervoor dat de machines op een rendabele manier onderhouden en gerepareerd worden. Voor deze functie is het van belang dat je kennis hebt van accu- en benzinemachines Verder verwachten we dat het aantal professionele tuin & park klanten in de toekomst toeneemt. Affiniteit met die machines zou vanzelfsprekend goed van pas komen. Aangezien dit een combinatiefunctie is, is het van belang dat je flexibel bent. Je combineert het klantcontact met een productieve aanpak van het sleutelwerk.  

Het komt goed uit als je ervaring hebt in de tuin & park sector, maar dit is geen harde eis. Als voorman/-vrouw weet jij overzicht en rust te bewaren in het kleine tweekoppige team. Je wordt zelf aangestuurd door de Chef Werkplaats Landbouw.

Wat bieden wij?

 • Uitgebreid onboarding programma
 • Cursussen om je te ontwikkelen en/of te specialiseren
 • Leuke, behulpzame en professionele collega`s
 • Toegankelijk management, hoge medewerkerstevredenheid
 • Premium merken, professionele uitstraling – we lopen voorop in de markt qua betrouwbaarheid en kennis & ontwikkeling van precisielandbouw toepassingen
 • Modern wagenpark en de nieuwste tools om het werk goed uit te voeren
 • VCA gecertificeerde werkomgeving
 • Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Een mantelzorgvriendelijk personeelsklimaat

Geïnteresseerd in de functie Meewerkend Voorman/-vrouw?

Zie jij jezelf na het lezen van deze vacaturetekst werken in het gezellige en hechte team van Brummen? Bekijk dan de specifieke functie-eisen en stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar snel.

Specifieke functie-eisen:

 • MBO 3 (of 4) niveau
 • Kennis en ervaring met accu- en benzinemachines (2 en 4takt)
 • Goede computervaardigheden
 • Communicatief vaardig
 • Vermogen om werk te overzien, te structureren en af te wikkelen

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Meewerkend Voorman/-vrouw Tuin & Park werkplaats Brummen?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl