Monteur Tuin & Park, GroeNoord Emmeloord

Flevoland - Monteur Tuin & Park

Tuin & Park Emmeloord: kansrijk

 GroeNoord is als John Deere-dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met negentien vestigingen in zes provincies bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. GroeNoord Emmeloord ligt in de polder waar veel boeren gevestigd zijn, maar waar ook een hoop gebeurt op tuin en park-gebied. Het vakkundige en gemotiveerde team van onze Tuin & Park-vestiging houdt zich bezig met het onderhoud en de reparatie van alle machines en materiaal in het groentechnieksegment.

Onze Mensen Onze Kracht

Er vindt een belangrijke ontwikkeling plaats waarbij tuin en park-producten steeds verder verduurzamen. Zowel de particuliere als professionele markt vraagt naar milieuvriendelijkere producten. GroeNoord investeert continu in de ontwikkeling van haar medewerkers, waardoor hun kennis en kunde onderscheidend is en we de klant optimaal kunnen ondersteunen en adviseren. Die professionaliteit is ook terug te zien in ons complete productassortiment. Naast ons hoofdmerk John Deere, zijn we op deze vestiging professioneel dealer van Husqvarna. Onze klanten zijn zowel particuliere klanten als kleine en grote hoveniers, werkvoorzieningsschappen, campings en aannemers. Wij hebben een vacature voor:

 

Monteur Tuin & Park

Emmeloord (38 uur p/w)

 

Je sleutelt aan Tuin & Park machines van zowel de particuliere- als de professionele klant. Van geavanceerde maaimachines voor openbaar groen en sportterreinen tot tuintractoren en kettingzagen.  Daarnaast maakt de elektrificatie ook een sterke opmars. Zo zal je dus ook veel robotmaaiers en ander elektrisch materieel tegenkomen in onze werkplaats. Met het enthousiaste service team wordt veel werk verzet. Denk daarbij aan preventief onderhoud, reparaties, veiligheidskeuringen en in bedrijfsstellingen. Grote klanten nemen vast werk bij ons af en daar zijn we trots op. Jij deelt die trots en staat voor je kennis en kunde. Pluspunten scoor je als je het leuk vindt deze kennis op anderen over te brengen. Concreet vragen we dat je kennis hebt van verbrandingsmotoren en accu aandrijving. Maar ook mechanisch en op gebied van elektro weet je jezelf te redden. Door jouw ervaring weet je goed wanneer onderdelen vervangen moeten worden om komend seizoen door te komen maar ook wanneer ze nog een seizoen mee kunnen. We denken namelijk bedrijfseconomisch mee met onze klanten. Het komt goed uit als je ervaring hebt in de tuin en park sector, maar dit is geen harde eis. Als je soortgelijke kennis in een andere sector hebt opgedaan nodigen we je ook van harte uit.

Wat bieden wij?

 • Uitgebreid onboarding programma
 • Cursussen om je te ontwikkelen en/of te specialiseren
 • Leuke, behulpzame en professionele collega`s
 • Toegankelijk management, hoge medewerkerstevredenheid
 • Premium merken, professionele uitstraling – we lopen voorop in de markt qua betrouwbaarheid en kennis & ontwikkeling van precisielandbouw toepassingen
 • Modern wagenpark en de nieuwste tools om het werk goed uit te voeren
 • VCA gecertificeerde werkomgeving
 • Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging
 • Een mantelzorgvriendelijk personeelsklimaat

Lijkt het jou interessant om bij het groeiende en klantgerichte Tuin & Park-team Emmeloord te werken? Als je ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou graag ontmoeten! Stuur dan je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

*Specifieke functie-eisen:

 • MBO niveau 3
 • Kennis en ervaring met accu- en benzinemachines (2 en 4takt)
 • Goede computervaardigheden
 • Communicatief vaardig
 • Vermogen om werk te overzien, te structureren en af te wikkelen

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Monteur Tuin & Park, GroeNoord Emmeloord?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
werkenbij@groenoordbv.nl