Nieuwbouw Akkrum

20 april 2021

18 april was het een jaar geleden dat het pand Akkrum Landbouw tot ieders schrik compleet is afgebrand. Gelukkig kon het landbw team snel intrekken bij de afdeling Tuin&Park aan de overkant.

Nieuw pand voor Landbouw, Tuin&Park en JOZ

Nu, een jaar later, staan we hier: een compleet nieuw pand wordt gebouwd op de plek waar het oude pand stond. De nieuwbouw is in volle gang en nadert de eindstreep. Volgende maand kunnen de afdelingen verhuizen naar het nieuwe pand dat qua vloeroppervlak bijna het dubbele is ten opzichte van het oude pand. Het pand is 30 meter breed, 48 meter lang en 8 meter hoog. Er komt dus ook een verdieping. Het gebouw voldoet aan alle eisen van tegenwoordig en is zo toekomstbestendig.

4 werkplaatsen

Op de tweede verdieping bevinden zich de kantoren, kantine én een deel van de showroom van Tuin&Park. De nieuwe vestiging krijgt een modern en ruim magazijn. Verder komen er vier werkplaatsen. Een voor Tuin&Park, voor JOZ, constructiewerk en voor landbouwtractoren en –werktuigen.

Start van de bouw: eind oktober Staalconstructie opbouw: december Gevel- en dakbeplating: begin februari Aanleg vloerverwarming: eind februari
 
Storten betonvloer: eind maart Afronding binnen: begin april Afronding buiten: begin april  

Ander nieuws

April 2021

26 april 2021

John Deere onderdelen nog sneller geleverd

22 april 2021

GroeNoord is dealer van John Deere Golf machines

8 april 2021

De online veiling is geopend

8 april 2021

John Deere voert Nederlandse tractormarkt aan

1 april 2021

Update omgang maatregelen

Alle nieuwsberichten