Parts- & Service adviseur, GroeNoord Smilde

Drenthe - Magazijn en Service

De vestiging Smilde

GroeNoord is als John Deere dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met 19 vestigingen in zes provincies, bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. GroeNoord Smilde ligt in een gemengd landbouwgebied. In Smilde zelf liggen voornamelijk akkerbouwbedrijven met in een cirkel daaromheen veel veehouderijbedrijven.

 

Onze Mensen Onze Kracht

GroeNoord Smilde heeft deskundigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel. Jouw nieuwe collega’s zijn bedreven en werken vanuit Smilde aan zo’n beetje alle machines die we binnen GroeNoord verkopen en onderhouden. Er gebeurt veel en we hebben een schat aan kennis over trekkers, ploegen, maar ook hakselaars, maaidorsers en aardappel rooimachines in huis. We investeren in jou zodat je naast systeem- en proceskennis, ook voldoende kennis opdoet van deze machines om jouw werk als Parts- en Service adviseur met vertrouwen én plezier te kunnen uitvoeren.

 

Parts- & Service adviseur

Smilde (40 uur)

Je houdt ervan om vol in de operatie van een after sales team te werken en je hebt affiniteit met de inhoud en dynamiek van de mechanisatiesector. In deze sector bedienen we dagelijks onze klanten zodat zij hun werk in de stal, op het land of bij hun eigen klant kunnen uitvoeren. En jij kunt daarbij het verschil maken.

Samen met de teamleider service (chef werkplaats), en jouw magazijn collega, bedienen jullie onze klant. Het ene moment ondersteun je jouw leidinggevende, de teamleider, het andere moment jouw magazijn collega. Zodra je voldoende bent ingewerkt, vervang je hen ook bij een dag afwezigheid. We zien in jou dus graag iemand met potentie. Heb je die ervaring al? Geweldig, dan stap je direct op dat niveau in.

Je vindt het leuk om mee te helpen aan alle voorkomende balie- en after sales werkzaamheden. Zo help je klanten die onderdelen komen ophalen tot het uitzoeken van alles wat nodig is voor een grote transmissie revisie in onze werkplaats. Vanuit jouw rol plan je ook een deel van het werk en ondersteun je de monteurs zodat zij voorbereid op service kunnen. Jij weet het, met een goede werkvoorbereiding helpen wij onze klant optimaal. Bestellen, uitpakken en alle andere voorkomende magazijn werkzaamheden, geven jou een extra afwisseling aan een sowieso al veelzijdige baan. Doordat je ook magazijnorders en werkorders factureert, maak je het hele proces van begin tot eind mee. Je weet daardoor waar je het over hebt; zo maak jij het verschil voor onze klant.

Kom jij ons versterken?

 

Wat bieden wij?

 • Uitgebreid onboarding programma
 • Cursussen om je te ontwikkelen
 • Leuke, behulpzame en professionele collega`s
 • Een bedrijfscultuur van wederzijdse ondersteuning en vriendelijkheid
 • Toegankelijk management, hoge medewerkerstevredenheid
 • Premium merken, professionele uitstraling – we lopen voorop in de markt qua betrouwbaarheid en kennis & ontwikkeling van precisielandbouw toepassingen
 • De nieuwste tools om het werk goed uit te voeren
 • VCA gecertificeerde werkomgeving
 • Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Een mantelzorgvriendelijk personeelsklimaat

Nieuwsgierig naar het dynamische en klantgerichte GroeNoord? Als je ook voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou graag ontmoeten. Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en hopelijk spreken we elkaar gauw.

* Specifieke functie-eisen:

 • Enthousiast en teamgericht;
 • Affiniteit met coördinerend-, administratief- en klantgericht werk;
 • Voldoende beheersing van de Engelse taal;
 • MBO niveau en computervaardig (HBO starter ook van harte welkom)

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Parts- & Service adviseur, GroeNoord Smilde?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl