RMH

RMH Voermengwagens staan voor kwaliteit, betrouwbaarheid en lange levensduur. De voermengwagens zijn het resultaat van ruime ervaring, lange ontwikkeling en hoogwaardige technologie. Dat ziet u terug in de praktijk.

Uw RMH specialist GroeNoord

De verkoop van de RMH machines verzorgt GroeNoord vanuit de 6 noordelijke provincies. Bent u geïnteresseerd in een van onderstaande RMH machines? Vul dan onderstaand contactformulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact op

RMH zelfrijdende voermengwagens

Doordat RMH puur de focus heeft op mengvoeren komt dit de kwaliteit van de voermengwagens ten goede. Enkele unieke eigenschappen van de producten van RMH zijn homogene menging die zorgt voor een perfect rantsoen en het gebruik van edelstaal dat zorgt voor een lange levensduur. Voor melkveehouderijen is ruwvoer erg belangrijk en de voermengwagens spelen hierbij een belangrijke rol. RMH heeft een breed scala zelfrijders die toereikend zijn voor de veehouder en loonvoerder.

Lees verder

RMH getrokken voermengwagens

Onder het type Mixell vallen alle getrokken voermengwagens van RMH. Met 11 Mixell types variërend tussen 2 en 3 vijzels is er voor elke veehouder of loonvoerder een geschikte getrokken voermengwagen. Hierbij groeien de mengvijzels van de RMH voermengwagens zowel in de hoogte als in de breedte mee met de mengbak. De RMH getrokken voermengwagens staan bekend om hun nauwkeurige menghomogeniteit.

RMH Mixell

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringpartner en daarom staan wij altijd open voor een gesprek.