Het verhaal van...

Neem contact op

Sander Uiterwijk

Verhuurspecialist bij RentNoord


“GroeNoord biedt mij de ruimte mezelf te ontwikkelen”

“De afwisselende werkzaamheden, zoals commerciële activiteiten, planning, logistiek, administratieve werkzaamheden, werkbezoeken plannen op de vestigingen van GroeNoord, contact met klanten en collega’s”, Sander somt moeiteloos op wat zijn werk bij GroeNoord zo leuk maakt. “Ook ben ik ontzettend trots om met een merk zoals John Deere te mogen werken.”

GroeNoord is een fijne werkgever omdat ze mij, naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, heel veel ruimte bieden om mijn eigen tijd in te plannen en te bepalen. Hierdoor is er voor mij een uitstekende balans tussen privé en werk. Daarnaast is er ruimte om mezelf te ontwikkelen. Zo volg ik nu een verkooptraining zodat ik mijn commerciële en communicatieve vaardigheden straks nog beter kan inzetten.”

Onze Mensen Onze Kracht in de praktijk

Als je komt werken bij GroeNoord kom je in een warm bad. “De organisatie is heel ‘plat’, iedereen kent elkaar. Ook de directie is benaderbaar voor alle werknemers. Er is een ongekende kennis en klantgerichtheid bij alle collega’s. Als ik een vraag heb over een machine hoef ik maar een collega te bellen en ik krijg altijd een antwoord waar ik mee verder kan. Alles voor de klant!”

Ook onze collega worden?

Flevoland - Emmeloord
Magazijnmedewerker Emmeloord
Magazijnmedewerker Emmeloord Als magazijnmedewerker ben je veelal te vinden aan de balie. Je bent zowel een aanspreekpunt voor de...
Friesland - Hallum
Monteur Landbouw Hallum
Monteur Landbouw Hallum Wil jij werken met veel verschillende machines zoals tractoren, grondbewerkingsmachines, rooimachines en ook...

Solliciteer

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

* verplicht veld

Meer weten?

Neem contact op met Anita Dalmolen, onze Manager P&O.

+31(0)50 544 5360
werkenbij@groenoordbv.nl

Anita