Slijtonderdelen Actie!

Maak nu gebruik van onze onderdelen actie! Momenteel hanteren wij 10% korting op slijtage-onderdelen voor uw combine, hakselaar, veldspuit, gazonmaaier of professionele maaier. Kies voor onderhoudsonderdelen die speciaal voor uw John Deere machine zijn gebouwd. Ga langs uw plaatselijke GroeNoord vestiging en mis deze tijdelijke aanbieding niet. 

* Deze actie is geldig tot 31 maart 2023

Combine slijtageonderdelen

Houd uw werkende componenten intact, en u profiteert niet alleen van effectiever dorsen en scheiden, maar u vermindert ook uw brandstofverbruik! Denk bij componenten aan heffers, messen, riemen en mesbeschermers.

Tip: Wanneer uw mesbeschermer versleten is? Als de tussenruimte breder is dan 5,4 mm dan heeft u geen controle meer over het mes en kunnen de afgeronde snijkanten de stengels niet meer goed pakken en afsnijden. U kunt de staat van de mesbeschermer gemakkelijk controleren met de John Deere Multitool.  Profiteren van de aantrekkelijke aanbieding? Neem dan contact met ons op via onderstaande formulier of ga langs uw plaatselijke GroeNoord vestiging.

Profiteer van onze actie

Hakselaar slijtageonderdelen

Ook voor hakselaars geldt dat wanneer u uw werkende componenten intact houdt, u effectiever te werk gaat en u brandstofverbruik vermindert. Maximaliseer uw veelzijdigheid in gras en maïs met onze Dura Line Plus stationaire messen: consistent hoge prestaties in alle gewastypen, zonder conversies. Heeft de hoogste maaikwaliteit in maïs voor u prioriteit? Dan is ons DURA LINE stationaire maïsmes perfect voor u! U kunt kiezen uit: Dura Line Plus, Dura Line maïs, standaard maïs en standaard gras.

Tip: Aan de rand van het stationaire mes kunt u zien wanneer het onderdeel versleten is en moet worden omgedraaid of vervangen. Heeft het stationaire mes een versleten of ongebruikte rand? Dan is het tijd voor het omdraaien of vervangen van het mes.  

Profiteer van onze actie

Veldspuiten slijtageonderdelen

Voorkom verstopping en over- of onderdosering door uw verstuivers nu te controleren en waarnodig te vervangen. Kies de perfecte verstuiver voor uw behoeften uit de 23 verschillende verstruivers in ons assortiment, met een groot aantal verschillende tipformaten.

Tip: Wist u dat de officiële spuittest, verplicht in de EU, ook de slijtage van de verstuiver omvat? De richtlijnen van de Europese Unie stellen dat als één of meerder verstuivers meer dan 10% stroomvariatie vertonen in vergelijking met een nieuwe verstuiver, alle verstuivers moeten worden vervangen. U kunt versleten verstuivermondstukken snel herkennen met onze kalibrator voor verstuivertips welke automatisch tipstroomsnelheden tot 8,5l/min weergeeft. Na duizenden liters kan het spuitpatroon ook gewijzigd zijn, wat van invloed is op de verdeling en omvang van de druppels.

Profiteer van onze actie

Gazonmaaier slijtageonderdelen

Scherpe messen zijn essentieel voor een schone snede die zorgt voor een superieur uiterlijk en een gezond groen gazon. Maar wist u dat botte messen niet alleen de grassprieten scheuren en versnipperen, wat leidt tot een lelijk geel uiterlijk, maar ook kunnen leiden tot een hoger brandstofverbruik?

Tip: Zorg ervoor dat u altijd werkt met de juiste messen, die in goede staat verkeren. Zo zijn onze standaardmessen met gemiddelde opwaartse lift ideaal voor zij-uitworp en als u slechts af en toe verzamelt. Voor frequentere verzameling, en vooral voor zanderige bodems, creëren high-lift messen de beste zuigkracht en opwaartse lift. Als u de voorkeur geeft aan lagere maaihoogten en u heeft zanderige bodems, dan zijn messen met een lage lift voor u de beste keuze. Deze werken ook goed voor zij-uitworp. Mulchmessen zijn ontworpen om fijner maaisel te creëren dat wordt verspreid voor een snellere afbraak. Ook hebben wij nieuwe scherp blijvende messen: ze hebben een extra harde materiaallaag aan de onderkant van het mes, die een scherpe snede behoudt bij dagelijks gebruik, wat de levensduur van het mes aanzienlijk kan verlengen.

Profiteer van onze actie

Professionele maaier slijtageonderdelen

Niemand kent uw greens en fairways beter dan u – en niemand kent uw machines beter dan wij.
Om de precieze maaisnede te verkrijgen die u nastreeft, zijn de details van belang.

Onze uitgebreide selectie vaste messen helpt u de snijkwaliteit en de levensduur van uw messen te optimaliseren. Hoe minder tijd u tijdens het groeiseizoen besteedt aan leppen, slijpen en het vervangen van vaste messen, des te meer tijd u over heeft voor de rest van uw drukke agenda. Daarom zijn originele onderdelen van John Deere de beste keuze. Een rol die geschikt is voor specifieke seizoensomstandigheden kan een groot verschil maken in uw maaiervaring.

Profiteer van onze actie

Bestel nu uw John Deere onderdelen online! Via de handige en overzichtelijke onderdelencatalogus kunt u eenvoudig John Deere onderdelen bestellen bij uw GroeNoord vestiging.

Onderdelencatalogus

Profiteren van onze actie?

Wij staan u graag te woord zodat wij u verder kunnen helpen. Vul uw gegevens in en wij zullen contact met u opnemen.