Technisch commercieel medewerker, precisielandbouw

GroeNoord - Technisch commercieel medewerker, precisielandbouw (Smart Farming / GPS)

FarmSight: optimale service

GroeNoord is als mechanisatiebedrijf al jaren actief in de branche. Met 19 vestigingen in 6 provincies bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. Technologie en digitalisering spelen daarbij een steeds grotere rol in de mechanisatie. Met name in het maximaliseren van opbrengst en het verbeteren van bedrijfsefficiëntie. Met FarmSight biedt GroeNoord producten, service en oplossingen op maat om machines optimaal in te zetten en kosten te verlagen.

 

Onze Mensen Onze Kracht

FarmSight ontzorgt. Onze deskundige FarmSight-specialisten hebben kennis van alle technische snufjes en mogelijkheden van de modernste tractoren en andere machines. FarmSight werkt continu aan het optimaliseren van producten en service. Het is een klein, enthousiast en dynamisch team dat deskundigheid en klanttevredenheid hoog in het vaandel heeft. Voor het werkgebied Flevopolder, Friesland en Drenthe zijn we op zoek naar een nieuwe collega, die klanten in de agrarische sector ondersteunt op het gebied van precisielandbouw.

 

Technisch commercieel medewerker precisielandbouw (40 uur p/w)

Jij hebt kennis van, en ervaring met, de moderne landbouwtechniek en je voelt je thuis in digitalisatie. In dit brede vakgebied bestaan veel precisielandbouw toepassingen waar je je mee bezig houdt. Door op al deze toepassingen overzicht te bewaren, en door jouw logische en analytische wijze van denken, kom jij tot het juiste advies en aanpak. Je houdt van kennis opdoen en deelt deze ook graag. Het geven van gebruikerstrainingen is daar een voorbeeld van. In onze vooruitstrevende sector kijk je ook naar de toekomst, nieuwe ontwikkelingen volgen elkaar namelijk snel op.

Klanten kennen FarmSight van ons RTK-netwerk (GPS) en van de ondersteuning op het gebied van precisielandbouwproducten. Ze gebruiken de producten en specifieke software op hun tractoren en machines en ter ondersteuning bij het maken van agronomische beslissingen. Het deskundige FarmSight-team, waarvan jij onderdeel uitmaakt, biedt hierin service en ondersteuning. In jouw werkgebied spreek je de taal van de klant en geef je onder andere advies aan klanten en vertegenwoordigers over onze GPS precisielandbouwproducten. Het ene moment los je een storing aan een GPS-systeem op en het andere moment zorg je ervoor dat machines in het veld geoptimaliseerd worden. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het verlagen van brandstofgebruik en het verhogen van werksnelheid en efficiëntie. Je hebt veel klantcontact, zowel extern als intern. Dat betekent dat je communicatief sterk bent. Je vindt het ook leuk om nieuwe klanten te benaderen.

Als FarmSight medewerker geniet je veel vrijheid en dat brengt een hoge mate van zelfstandigheid en eigen verantwoordelijkheid met zich mee. Je bent flexibel en gedreven. Ook ben je bereid om mee te draaien in het storingsdienstrooster.

Wat bieden wij?

 • Uitgebreide onboarding programma
 • Cursussen om je te ontwikkelen en/of te specialiseren
 • Leuke, behulpzame en professionele collega`s
 • Een bedrijfscultuur van wederzijdse ondersteuning en vriendelijkheid
 • Toegankelijk management, hoge medewerkerstevredenheid
 • Premium merken, professionele uitstraling – we lopen voorop in de markt qua betrouwbaarheid en kennis & ontwikkeling van precisielandbouw toepassingen
 • Moderne wagenpark en ICT toestellen om het werk goed uit te voeren
 • VCA gecertificeerde werkomgeving
 • Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Een mantelzorgvriendelijk personeelsklimaat

Ben jij de nieuwe collega waar wij naar op zoek zijn? Aarzel dan niet en stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar snel.

 * Specifieke functie-eisen:

 • MBO+ werkniveau en HBO denkniveau
 • Ervaring in de agrarische sector
 • Kennis van landbouwmachines
 • Goede beheersing van de Engelse taal i.vm. technische onderhoud en communicatie met John Deere
 • Begrip van de Friese taal is een pre
 • Administratief en communicatief onderlegd

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Technisch commercieel medewerker, precisielandbouw?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl