Tuin en Park

Er vindt een belangrijke ontwikkeling plaats in Tuin & Park-producten die gericht zijn op duurzaamheid. Zowel de particuliere als professionele markt maakt bewuste keuzes en richt zich op milieuvriendelijkheid. Voor campings en attractieparken en dergelijke heeft dat ook te maken met beleving. GroeNoord blijft altijd kijken naar nieuwe innovaties en ontwikkelingen op het gebied van Tuin & Park, omdat GroeNoord graag een partner wil zijn voor de klant.

De GroeNoord Tuin & Park vestigingen zijn gevestigd in Akkrum, Dalen en Emmeloord. De vestiging Groningen is grotendeels Tuin & Park. Daarnaast zijn er verschillende dependances, namelijk: Brummen, Oude Pekela, Luttenberg, Bolsward, Hengelo (gld.), Goor en Zeewolde. Door in onze mensen te investeren is de kennis en kunde van onze monteurs onderscheidend. Zo kunnen we met onze service en dienstverlening onze klanten ontzorgen. Wij denken daarin graag met de klant mee en zijn altijd oplossingsgericht.

Onze merken

John Deere heeft een zeer kwalitatief aanbod en compleet gamma aan tuin- en parkmachines. Van gazonmaaier tot aan professionele maaimachine en compact tractor. En dat geldt ook voor de golfmachines van John Deere: de rough-, fairway- en greenmaaiers, en de beluchters en bunkerharken van John Deere zorgen voor een zeer verzorgde en conditionele golfbaan.


Dealer in: Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland
Particulier
Professioneel
Golf

STIHL ontwikkelt en produceert een ruim assortiment tuingereedschap en tuinmachines waarbij kwaliteit en service centraal staan. Een A-merk dat uitstekend past bij zowel de particuliere als professionele klant van GroeNoord. Of het nu om een kettingzaag, bosmaaier, bladblazer of heggenschaar gaat, STIHL heeft het in het assortiment.


Dealer in: Groningen, Drenthe, Overijssel(Goor) en Gelderland
Stihl-producten
Accumachines

Al meer dan 330 jaar ontwikkelt Husqvarna producten voor bos, park en tuin voor particulieren en professionals. Niet alleen de prestaties zijn belangrijk, maar ook gebruiksvriendelijkheid en veiligheid, om het werk zo efficiënt mogelijk te kunnen doen. GroeNoord heeft verschillende producten en accessoires van Husqvarna in het assortiment; van kettingzagen tot doorslijpmachines.


Dealer in: Friesland, Flevoland, Overijssel (Luttenberg)
Kettingzagen
Trimmers
Tuintractoren
Bosmaaiers (maaien)
Grasmaaiers
Robotmaaiers

De producten van het Duitse merk Kramer kenmerken zich door geavanceerde technologie en de hoogste kwaliteit. De machines zijn uniek in de markt door het gebruik van het vierwielstuur. Kramer heeft een uitstekende reputatie vanwege het innovatief vermogen en veelzijdigheid van de machines.


Dealer in: Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland
Wielladers
Telescopische wielladers
Verreikers

Roberine is een Nederlandse fabrikant van maaimachines. Het kwalitatieve merk laat een perfect maaibeeld zien en is daarmee gespecialiseerd in het beheer van sportvelden, parken en openbaar groen.


Dealer in: Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland
Klepelmaaier
Kooimaaier

De machines van GKB Machines zijn betrouwbaar en duurzaam. GroeNoord heeft het complete pakket van GKB in het assortiment voor onderhoud en renovatie van sportvelden, kunstgrasvelden en golfbanen. GKB Machines levert gegarandeerd strakke en aantrekkelijke velden op.


Dealer in: Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland
Sportvelden
Kunstgras
Hybride
Golfbaan

GroeNoord is dealer van Goupil elektrische bedrijfswagens. De elektrische bedrijfswagens van Goupil zijn compact en hebben een uitstekend weggedrag, zoals hogere stabiliteit en grotere trekkracht. Bovendien zijn deze elektrische transporters erg milieuvriendelijk en snel op te laden.


Dealer in: Groningen, Drenthe en Flevoland
Elektrisch aangedreven nutsvoertuig

De machines van het merk TRILO worden ontworpen en gebouwd in Amersfoort. Het aanbod dat GroeNoord aan TRILO-machines in het assortiment heeft bestaat uit maai- zuigwagens, bladblazers en verticuteereenheden. De machines worden onder andere ingezet voor het onderhouden van sportfaciliteiten, graszodenkwekerijen, steden en wegen.


Dealer in: Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland
Bladblazers
Bladzuigwagens
Verticuteermachines

Het Duitse merk JENSEN heeft meer dan 125 jaar ervaring in de productie van houtverkleiningstechnologie. Sinds een aantal jaar is de houtversnipperaar het hoofdproduct geworden in de onderneming van de fabrikant. Een kwalitatief hoogwaardige machine in het Tuin & Park-assortiment van GroeNoord.


Dealer in: Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland
Houtversnipperaars
Stobbenfrezen

Of het nu gaat om het grasmaaien, onkruidbestrijding of veeg- en reinigingswerkzaamheden, de AllTrec is zo ontworpen dat hij gecombineerd kan worden met verschillende aanbouwdelen. Dankzij deze flexibele inzetbaarheid is de AllTrec een echte alleskunner, vrij van uitstoot en uiterst wendbaar!


Dealer in: Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland
Werktuigdrager

GroeNoord heeft innovatie hoog in het vaandel. Zo heeft GroeNoord op de vraag van de markt ingespeeld, door zelf een aantal machines te ontwikkelen en te produceren.


Dealer in: Groningen, Friesland, Drenthe en Flevoland
Begraafplaatskipper

In beeld

De multifunctionele KL14.5 shovel van Kramer is ideaal voor diverse toepassingen en alledaagse klussen. Door de compactheid van de machine gaat werken in smalle ruimtes gemakkelijk. Bekijk de werking en unieke eigenschappen van de KL14.5…

Meer video's

Machines optimaal inzetten? FarmSight ondersteund.

Met FarmSight biedt GroeNoord producten, service en oplossingen op maat om machines optimaal in te zetten en kosten te verlagen. Ook bij de uitvoering op het gebied van precisielandbouw.
Meer weten over wat FarmSight doet, met welke innovaties ze bezig zijn en wat de afdeling FarmSight voor u kan betekenen? Ga hierover naar de pagina van FarmSight.

Meer over FarmSight

Tijdelijk een extra machine nodig? RentNoord helpt.

Onverwacht schade aan één van de machines? Tijdelijk één of meerdere kooimaaiers of andere materiaal nodig? RentNoord biedt een oplossing voor storingen, seizoenspieken en onverwachtse kosten. Ga voor alle informatie hierover naar de pagina van RentNoord

Meer over rentnoord