Vertegenwoordiger Akkerbouw Hallum

Friesland - Verkoop

Akkerbouw vertegenwoordigd Friesland

 

GroeNoord is als John Deere-dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. Met negentien vestigingen in zes provincies bedienen we onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park. In de provincie Friesland ligt Hallum in een gemengd landbouwgebied. Het onderhoud van de moderne machines en voertuigen van de akkerbouw- en veehouderijbedrijven wordt door een vakkundig en gemotiveerd team van de nieuwe vestiging GroeNoord Hallum gedaan.

 

Onze Mensen Onze Kracht

 

Voor de klantengroep van GroeNoord zijn onze vertegenwoordigers het centrale aanspreekpunt. Dankzij de expertise en ervaring die GroeNoord in huis heeft, kunnen zij met de klant meedenken en ze adviseren. Onze producten zijn van ons hoofdmerk John Deere en van andere kwalitatief hoogwaardige premiummerken. In het deskundige onderhoud die deze machines nodig hebben, is de ondersteuning die GroeNoord biedt onderscheidend. Wij hebben kwaliteit én service namelijk hoog in het vaandel. GroeNoord Hallum is groeiende en breidt zich uit vanuit het Noorden van Friesland. We zijn op zoek naar een gemotiveerde en kundige vertegenwoordiger:

Vertegenwoordiger Akkerbouw

Hallum (1 fte)

 

In deze functie ben jij het centrale aanspreekpunt voor de klanten in Noord-Friesland. Langs de waddenkust, waar akkerbouw overheerst, adviseer jij klanten over de aanschaf van nieuwe en gebruikte akkerbouwmachines, je acquireert nieuwe klanten en onderhoudt bestaande relaties. Jouw goede communicatieve vaardigheden komen ook in het Fries prima tot uiting. Daarnaast signaleer je verkoopkansen en trends en ontwikkelingen in de markt. Als vertegenwoordiger geniet je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Tegelijk maak je onderdeel uit van het professionele en dynamische verkoopteam van GroeNoord. Je krijgt bovendien volop ruimte je verder te ontwikkelen via opleidingen en je hebt doorgroeimogelijkheden.

 

Lijkt het jou interessant om bij het groeiende GroeNoord Hallum te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou wel eens ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O, via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

 

* Specifieke functie-eisen:

  • Afgeronde technische of commerciële opleiding op MBO+/HBO-niveau.
  • Aantoonbare kennis van landbouwtechniek en praktische ervaring met akkerbouwmachines.
  • Vaardigheden Friese taal: verstaan is een must, spreken een pré.
  • Haalt voldoening uit de omgang met de doelgroep en presenteert zich professioneel.
  • Beschikt over rijbewijs B en is vertrouwd met het werken met computers.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Soliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Vertegenwoordiger Akkerbouw Hallum?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl