Vertegenwoordiger Tuin & Park Gelderland

Gelderland - Verkoop

Tuin en park-ontwikkelingen in Gelderland

 

GroeNoord is als John Deere-dealer een mechanisatiebedrijf dat al jaren actief is in de branche. We bedienen onze klanten vanuit de afdelingen Landbouw en Tuin & Park en hebben 19 vestigingen in 6 provincies. In de provincie Gelderland is naast landbouw, de tuin en park-branche erg belangrijk. GroeNoord kijkt altijd naar nieuwe innovaties en ontwikkelingen op het gebied van tuin en park, omdat we graag een partner willen zijn voor de klant. In Gelderland worden het advies, de service en het onderhoud aan de machines door de vakkundige en gemotiveerde teams van GroeNoord Goor en Brummen gedaan. De Tuin & Park-werkplaats in Goor is één van onze grootste en mooiste professionele werkplaatsen.

 

Onze Mensen Onze Kracht

 

GroeNoord is een professionele en ambitieuze organisatie. Dat is terug te zien in onze mensen. De vertegenwoordigers van GroeNoord zijn het centrale aanspreekpunt voor onze klanten. De acht Tuin & Park-vertegenwoordigers van GroeNoord, verdeeld over vijf Tuin & Park-vestigingen, denken met de klant mee en hebben een adviserende rol, dankzij de expertise, de ervaring en het uitgebreide productassortiment dat GroeNoord in huis heeft. Naast het exclusieve dealerschap met John Deere dragen wij namelijk een compleet pakket topmerken uit. Van geavanceerde maaimachines voor openbaar groen en sportterreinen tot compact tractoren met aanbouw werktuigen en professionele handgereedschappen. In het deskundige onderhoud die deze machines nodig hebben, is onze service en ondersteuning onderscheidend. Voor ons tuin en park-werkgebied Gelderland zijn wij op zoek naar een professionele vertegenwoordiger:

 

Vertegenwoordiger Tuin & Park

Goor/Brummen (40 uur p/w)

 

Als Vertegenwoordiger Tuin & Park heb je wellicht ervaring in, maar in ieder geval affiniteit met groentechniek. Je bent bekend met je eigen werkgebied en acquireert en onderhoudt bestaande relaties. Dat zijn de grotere klanten in de provincie; van gemeentes en werkvoorzieningsschappen tot hoveniers, golfclubs en recreatieparken. In dit marktsegment bouw je een duurzame relatie op met je klanten. En dat betekent dat je soms over een lange adem moet beschikken, maar ook aanvoelt wanneer je een sprintje moet trekken. Want ‘afspraak is afspraak’ bij jou. We zoeken een professionele, kwaliteit-gedreven vertegenwoordiger. Iemand die punctueel is en de zaken administratief goed vastlegt. Bovendien zie jij uitdaging in budgetten, doelstellingen en de implementatie van verkoopplannen. In deze functie geniet je veel vrijheid en verantwoordelijkheid. Tegelijk maak je onderdeel uit van een dynamisch team. Je krijgt bij GroeNoord volop ruimte je verder te ontwikkelen via opleidingen en je hebt doorgroeimogelijkheden.

 

Wat bieden wij?

 • Uitgebreid onboarding programma
 • Cursussen om je te ontwikkelen en/of te specialiseren
 • Leuke, behulpzame en professionele collega`s
 • Een bedrijfscultuur van wederzijdse ondersteuning en vriendelijkheid
 • Toegankelijk management, hoge medewerkerstevredenheid
 • Premium merken, professionele uitstraling – we lopen voorop in de markt qua betrouwbaarheid en kennis & ontwikkeling van precisielandbouw toepassingen
 • Modern wagenpark en ICT toestellen
 • VCA gecertificeerde werkomgeving
 • Gezellige bedrijfsuitjes, actieve personeelsvereniging
 • Vrijdagmiddagborrel
 • Een mantelzorgvriendelijk personeelsklimaat

 

Lijkt het jou interessant om bij het ambitieuze en klantgerichte GroeNoord Gelderland te werken? Als je dan ook nog voldoet aan de specifieke functie-eisen* willen wij jou wel eens ontmoeten! Stuur je motivatiebrief en CV naar Anita Dalmolen, onze Manager P&O via PZ@groenoordbv.nl en misschien spreken we elkaar gauw.

 

* Specifieke functie-eisen:

 • Afgeronde technische of commerciële opleiding op MBO/HBO-niveau
 • Haalt voldoening uit zijn doelgroep en presenteert zich professioneel

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

MEER VIDEOS VAN GROENOORD

Solliciteer direct

Ben je geïnteresseerd in deze functie? Stuur je motivatiebrief en CV in via onderstaand formulier.

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand


* verplicht veld

Meer weten?

Heb je vragen over de functie Vertegenwoordiger Tuin & Park Gelderland?

Anita

Neem dan contact
op met Manager P&O
Anita Dalmolen via
+31(0)50 544 5360
pz@groenoordbv.nl