Het verhaal van

Neem contact op

Gerard Couperus

Magazijnmedewerker bij GroeNoord

 

“We doen het met z’n allen”

“Bij GroeNoord heerst een fijne sfeer. Hoe we met elkaar omgaan als directe collega’s, maar ook met de collega’s bij de andere vestigingen. GroeNoord is inmiddels vrij groot geworden en toch voelt het als een familie; iedereen is benaderbaar en altijd bereid om te helpen. Ook buiten de eigen vestiging. Als ik een vraag heb, kan ik altijd een collega bellen, ook al zit hij in Hengelo.”

Gerard werkt sinds 2013 bij GroeNoord. Dit deed hij op verschillende vestigingen. “Ik werk nu op de vestiging in Akkrum. Dat is dichterbij huis dan de vestiging waar ik begon. Dat is ook het fijne van GroeNoord: ze investeren graag in hun medewerkers. Of je nu wilt doorgroeien of hetzelfde werk liever op een andere locatie doet. GroeNoord wil altijd luisteren naar wat er nodig is in jouw persoonlijke situatie. Natuurlijk moet het wel passen, maar in overleg is er veel mogelijk.

Onze Mensen Onze Kracht betekent voor mij het gevoel van ‘we doen het met z’n allen’. Er zijn allemaal afdelingen, maar je bent duidelijk schakel in het geheel en zo voelt dat ook.  Als een klant niet verder kan, dan zetten we met z’n allen de schouders eronder om alles weer draaiende te krijgen. Dat is heel fijn!

Op alle vestigingen sluiten we de week af met een vrijdagmiddagborrel, ook dat wordt gefaciliteerd door GroeNoord. Niet alleen heel gezellig, maar ook goed om je collega’s op een andere manier te leren kennen.”

Ook onze collega worden?

Friesland - Bolsward
Verkoopadviseur Veehouderij Bolsward
Verkoopadviseur Veehouderij Bolsward Als Verkoopadviseur Veehouderij ben jij het aanspreekpunt voor veehouderij klanten. Je spreekt de...
Zuidoost Drenthe - Dalen
Verkoopadviseur Akkerbouw Zuidoost Drenthe
Verkoopadviseur Akkerbouw Zuidoost Drenthe Heb jij kennis van akkerbouw en spreek jij de taal van onze klanten? Én ben jij...

Solliciteer

Voeg je motivatiebrief toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

Voeg je CV toe als Adobe Acrobat (.pdf) of Microsoft Word (.docx)-bestand

* verplicht veld

Meer weten?

Neem contact op met Anita Dalmolen, onze Manager P&O.

+31(0)50 544 5360
werkenbij@groenoordbv.nl

Anita