8 juni: GroeNoord Gewasbeschermingsdag

Op donderdag 8 juni organiseren wij de GroeNoord gewasbeschermingsdagAan de Ommelanderwijk 329 in Veendam hebben wij vier stationnetjes ingericht waar we u meer vertellen over:

Carré mechanische onkruidbestrijding:

Met een Carré Pressius wiedeg en Carré Econet precisieschoffel zullen we de uienvelden in gaan. Hier zullen we demonstreren hoe deze Carré machines u verder kunnen helpen op het gebied van onkruidbestrijding.

Mazzotti Spuittechniek:

Sinds 2022 is GroeNoord dealer van Mazzotti veldspuiten. De spuitmachines van Mazzotti zijn uitermate geschikt voor de Nederlandse akkerbouwer, loonwerker en bloem(bollen)teler doordat klantspecifieke wensen kunnen worden toegepast in de machine. Aan de hand van een Mazzotti zelfrijder laten we u zien hoe u nog preciezer, met nog minder middelengebruik te werk kan gaan.

MagrowTech:

Het MagrowTec-systeem helpt door tijdens het spuiten meer spuitdruppels van de optimale grootte te creëren. Hierdoor komt meer van de spuitnevel op de plant terecht wat een betere dekking en meer bescherming geeft. In combinatie met een John Deere veldspuit laten we de werking van MagrowTec spuitdoppen aan u zien.

FarmSight plaatsspecifieke spuittechniek:

Ons FarmSight team zal een interactieve workshop geven over plaatsspecifieke spuittechniek. We geven meer informatie over variabel spuiten aan de hand van een taakkaart. Daarnaast vertellen we u meer over John Deere Nozzle Control en hoe u uw nauwkeurigheid kunt verhogen met behulp van deze spoeiertechnologie.

Tijdsloten

Zowel 's ochtends als 's middags zullen we in groepen langs de vier verschillende stationnetjes gaan:

Ronde 1: 9.30 - 11.30

Ronde 2: 13.30 - 15.30

Geef u op voor de gewasbeschermingsdag

Graag zien we u 8 juni tijdens de gewasbeschermingsdag. Via dit formulier kunt u zich opgeven: