Uptime verhogen

GroeNoord ondersteunt u bij het verhogen van uptime en optimalisatie. Dit doen we door een combinatie van ons aanbod van technologisch hoogstaande producten, diensten en onze proactieve service, waaronder inspecties buiten het seizoen, preventief onderhoud, conditie monitoring, training en uiteraard het hele jaar rond ondersteuning.

GroeNoord FarmSight is volledig gespecialiseerd in het maximaliseren van opbrengsten en het verbeteren van bedrijfsefficiëntie. Met FarmSight biedt GroeNoord producten, service en oplossingen op maat, om machines optimaal in te zetten en kosten te verlagen. Bijvoorbeeld met onze AMS-producten, Servicepakketen, FarmSight-trainingen en JDLink. Kortom: FarmSight ontzorgt. Daarnaast blijft FarmSight altijd kijken naar nieuwe innovaties en ontwikkelingen in het proactief bedienen van de klant.

Meer informatie over onze FarmSight diensverlening vindt u hier

Uw eigen trekker meldt een storing bij ons nog voordat die zich voordoet. Een Expert Alert. Daardoor kunnen wij proactief handelen en storingen voor zijn, waarmee we onnodige gevolgschade en stilstand van uw machine kunnen voorkomen. Hoe dit werkt? Met een FarmSight Servicepakket en JD-Link op uw trekker, worden diagnostische meldingen verzameld. Het systeem herkent en beoordeelt bepaalde patronen en genereert op basis hiervan een melding dat een storing zich waarschijnlijk voor gaat doen. Wij nemen contact met u op en plannen vervolgens een reparatie in vóórdat de machine stil komt te staan.

Met behulp van JD-Link maakt GroeNoord ook machinebewaking op afstand mogelijk. Met uw toestemming worden de gegevens van uw trekker automatisch geanalyseerd en real-time beschikbaar gesteld aan onze specialisten. Hierdoor kunnen we gemakkelijk en snel constateren of er onmiddellijke service-aandacht nodig is. Bovendien kan onze specialist op afstand ondersteunen bij het oplossen van problemen.

Bij de aankoop van een nieuwe tractor of AMS-systeem bieden wij u het FarmSight Service- en onderhoudspakket aan. Hiermee ondersteunen wij u wat betreft mechanisatie en bieden proactieve service, hulp op afstand en oplossingen op maat om machines optimaal in te zetten en kosten te verlagen.

Voordelen

  • Gebruikerstraining voor machine optimalisatie met deskundige FarmSight-monteurs
  • Meer tijd in het veld – hogere productiviteit
  • Ondersteuning wanneer u het nodig hebt, ook tijdens het seizoen
  • Deskundige inspectie in het najaar
  • Nieuwste technologie om uw machine te onderhouden, diagnosticeren en behandelen

Alle informatie over het FarmSight Service- en onderhoudspakket vindt u hier.

Als een reparatie wat langer gaat duren, of wanneer u uw machine tijdelijk niet kunt gebruiken vanwege onderhoud of een keuring, heeft GroeNoord snel vervangend materieel beschikbaar. RentNoord, de verhuurtak van GroeNoord, heeft een uitgebreid machinepark met professionele landbouwmachines, tuin & park-machines, heftrucks en gps-systemen, waarmee u uw werkzaamheden voort kunt zetten. RentNoord biedt aanvullend de flexibiliteit om op korte termijn grote opdrachten aan te nemen en flink op te schalen tijdens seizoenspieken. RentNoord beschikt over jong en goed onderhouden machines, zo nodig voorzien van een keuring.

Klik hier voor alle informatie over RentNoord.