Loonwerk

Loonbedrijven zijn breed inzetbaar en bieden continuïteit om het werk van hun klanten uit handen te nemen. Het beschikken over een breed machinepark ingericht om verschillende sectoren te kunnen bedienen. De opmars van datawinning en technologische innovaties gaan razendsnel. Waarbij het hebben van precisielandbouw kennis eerder regel dan uitzondering is. Kortom de vraag naar deze moderne technieken stijgt. Ook hebben de loonbedrijven te kampen met de uitdagingen die de agrarische sector met zich mee brengt, zoals de schaalvergroting, veranderende wetgeving, certificering en duurzaamheid.

Dit alles heeft invloed op de bedrijfsvoering en investeringen van het bedrijf. Flexibiliteit, meer capaciteit en het meest ideale moment om werkzaamheden uit te voeren vraagt om een professionele planning om snel te kunnen schakelen bij veranderingen.

De loonwerkers zijn er op in gericht om zoveel mogelijk werk te verzetten op een zo efficiënt mogelijk manier, waarbij zij de kwaliteit blijven waarborgen met goed opgeleide medewerkers en professioneel materiaal. Altijd veiling en verantwoord met de wensen van de klant centraal.

Samen met u

GroeNoord houdt de focus op de uitdagingen binnen in de landbouwsector, gericht op de vraag van de markt en het goed bedienen van de klant. Door samen met u in gesprek te blijven, kijken we altijd naar wat er -met betrekking tot uw machinepark- het beste bij u past: nieuw of occasion, servicecontracten, verzekeringspakketten of specifieke financiering.

Ontzorging bieden

Technologie en digitalisering spelen een steeds grotere rol, met name in het maximaliseren van opbrengst en het verbeteren van bedrijfsefficiëntie. Met FarmSight biedt GroeNoord producten, service en oplossingen op maat om machines optimaal in te zetten en kosten te verlagen.

Oplossingen bieden

Bedrijven stellen steeds hogere eisen aan de kwaliteit en de functionaliteit van hun machinepark. De inzetbaarheid, productiviteit en lage kosten per draaiuur zijn hierbij erg belangrijk. Voor de vraagstukken met betrekking tot flexibele inzet biedt RentNoord een oplossing.

Merkenpakket

GroeNoord biedt u als loonwerker een compleet productprogramma aan premium merken. De identiteit en kwaliteit van deze merken passen bij het imago van ons hoofdmerk John Deere.

Het merkenpakket is ingericht om u volledig te kunnen aanbieden wat u nodig heeft voor de verschillende werkzaamheden: van tractoren, combines en hakselaars tot maaiers, balenpersen en bemesting. Maar ook shovels, verreikers en machines voor egalisatiewerkzaamheden, sloten & bermonderhoud. Machines voor aardappeltechniek, zaaitechniek en grondwerkzaamheden, maar ook om uw klant te kunnen ontzorgen met voertechniek en voederwinning.

Binnen deze geselecteerde fabrikanten is GroeNoord gespecialiseerd in deze merken. Daardoor hebben we de kennis om u te adviseren wat het beste past bij uw machinepark en de kunde om u te ontzorgen met de beste service en ondersteuning.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringspartner en staan wij altijd op voor een gesprek. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.


In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

Meer video's