Veehouderij

De veehouderij heeft de laatste decennia veel ontwikkelingen doorgemaakt, zoals de opmars van automatiseringstechnologie in landbouwmachines, schaalvergroting van bedrijven, gecompliceerdere wetgeving en de prijswisselingen voor melk. Daarnaast neemt de wereldwijde vraag naar voedsel en dus melkproductie toe. Exacter kijken naar de voerwinning om het gehele proces van uw bedrijfsvoering in kaart te krijgen is een kans voor productiviteitverbetering.

De huidige ontwikkelingen rondom de wetgeving geeft onzekerheid, dit terwijl de sector met de nieuwe innovaties en technische oplossingen kan voldoen aan de normen. De ontwikkelingen geven grote uitdagingen, maar de Nederlandse veehouders staan bekend als de moderne producenten in de landbouw. Moderne producenten die klaar zijn om hun bedrijf verder te verduurzamen en dagelijks met passie en toewijding werken op het bedrijf, en daarbij staat centraal het welzijn van hun dieren.

Samen met u

GroeNoord houdt de focus op de uitdagingen binnen in de veehouderijsector, gericht op de vraag van de markt en het goed bedienen van de klant. Door samen met u in gesprek te blijven, kijken we altijd naar wat er -met betrekking tot uw machinepark- het beste bij u past: nieuw of occasion, servicecontracten, verzekeringspakketten of specifieke financiering.

Ontzorging bieden

Technologie en digitalisering spelen een steeds grotere rol, met name in het maximaliseren van opbrengst en het verbeteren van bedrijfsefficiëntie. Met FarmSight biedt GroeNoord producten, service en oplossingen op maat om machines optimaal in te zetten en kosten te verlagen.

Oplossingen bieden

Bedrijven stellen steeds hogere eisen stellen aan de kwaliteit en de functionaliteit van hun machinepark. De inzetbaarheid, productiviteit en lage kosten per draaiuur zijn hierbij erg belangrijk. Voor de vraagstukken met betrekking tot flexibele inzet biedt RentNoord een oplossing.

Merkenpakket

GroeNoord biedt de veehouder een breed productprogramma aan premium merken. De identiteit en kwaliteit van deze merken passen bij het imago van ons hoofdmerk John Deere.

Het merkenpakket is ingericht voor de compleetheid qua toepassingen die u uitvoert op uw bedrijf: van tractoren en ronde balenpersen tot maaiers en transporttechniek, van voerwinning tot stalinrichting. Maar ook shovels en verreikers voor uw bedrijf en machines voor bemesting en grondbewerking.

Binnen deze geselecteerde fabrikanten is GroeNoord gespecialiseerd in deze merken. Daardoor hebben we de kennis om u te adviseren wat het beste past bij uw machinepark en de kunde om u te ontzorgen met de beste service en ondersteuning.

Wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Wij adviseren u graag

Wij staan u graag te woord om verder te helpen met uw vragen. Graag zijn we uw sparringspartner en staan wij altijd op voor een gesprek. Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.


In beeld

Interview met Jan Wolbers: 'De boer moet een goed advies hebben, zodat hij er wat mee opgeschoten is. Als dat na jaren dan is uitgekomen, dan ben je een goede partner voor elkaar.'

Meer video's