DEM brengt service en onderhoud aan JOZ machines onder bij GroeNoord

9 februari 2024

DEM bv uit Rinsumageest brengt het onderhoud en het verhelpen van storingen aan JOZ machines onder bij GroeNoord. Onlangs is het onderstaande bericht gedeeld met de JOZ klanten van DEM bv:

'DEM verkoopt en onderhoud als sinds geruime tijd mestverwerkingsapparatuur van JOZ. DEM heeft het verzorgen van onderhoud en het verhelpen van storingen van JOZ apparatuur geëvalueerd en is tot de conclusie gekomen dat het onderhouden van JOZ apparatuur een te klein deel uit maakt van de door DEM monteurs te verrichten werkzaamheden om voldoende routine in dit werk te krijgen en de benodigde kennis op peil te houden.

Om uw mestrobot, voeraanschuifrobot of conventionele uitmesttechniek optimaal te laten presteren heeft DEM in overleg met JOZ besloten het reguliere onderhoud en verhelpen van storingen onder te brengen bij GroeNoord. GroeNoord heeft zeer veel ervaring in het onderhouden van JOZ robots en JOZ installaties en wij zijn ervan overtuigd dat het onderhoud van uw apparatuur bij dit professionele bedrijf in goede handen is.

Voor het bestellen van onderdelen, of het aanvragen van een onderhoudsbeurt en het oplossen van storingen kunt u contact opnemen met GroeNoord.'

Wij vertrouwen er op u in de toekomst op de juiste wijze te ondersteunen bij het onderhoud aan uw JOZ machines. Voor het aanvragen van een onderhoudsbeurt of het verhelpen van een storing kunt u contact opnemen met ons via 0566-652606.

Ook bij de aankoop van een JOZ machine bent u bij GroeNoord aan het juiste adres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met Sietze Leenstra, onze adviseur op het gebied van JOZ. 

Sietze Leenstra - Telefoonnummer: 06 17335050

GroeNoord Akkrum, Spikerboor 3, 8491 PB Akkrum

Ander nieuws

Februari 2024

12 februari 2024

John Deere ook in 2022 marktleider

7 februari 2024

Carla de Wit nieuwe Financieel Directeur (CFO) GroeNoord

6 februari 2024

GroeNoord-monteur Jan-Willem verruilt Brummen voor Zweedse Karlstad

2 februari 2024

GroeNoord Haksel informatiedagen - 15 en 16 februari

Januari 2024

26 januari 2024

Eerste nieuwe elektrische Kramer KL 25.5E afgeleverd

Alle nieuwsberichten