Maak dit voorjaar gebruik van de Stihl Deals!

Of u nou houdt van een tuin vol met bloemen of liever een strak getrimd gazon hebt, met de machines van Stihl kunt u uw tuin het hele jaar door in topvorm houden. Wij adviseren u graag over Stihl machines in onze vestiging in Groningen, Oude Pekela, Dalen, Goor, Brummen of Hengelo. Daarnaast kunt u dit voorjaar ook profiteren van verschillende Stihl Deals. Wees er snel bij zodat u weer helemaal bent opgeladen voor het aankomende tuinseizoen!

Ontdek de Stihl Deals

Stihl Deal 1 - Voorjaarskorting

Of u uw gazon wilt verzorgen met een grasmaaier of verticuteerder, uw heggen wilt vormgeven met een heggenschaar of uw tuin wilt schoonmaken met een bladblazer, het uitgebreide assortiment van Stihl bevat voor iedereen wat wils. Momenteel kunt u gebruik maken van voorjaarskorting op verschillende Stihl machines, zodat u helemaal voorbereid aan de lente kunt beginnen. Kom langs bij één van onze vestigingen en profiteer van de scherpe prijzen! Wij helpen u graag bij de keuze voor het perfecte tuingereedschap voor uw tuin.

Stihl voorjaarskorting

Stihl Deal 2 - Cashback op AS-AK accu

In 2023 liep de cashback actie op het AS en AK systeem, dit voorjaar herhalen we deze actie. Deze actie geldt bij de aankoop van een tweede accu bovenop de aankoop van een accumachine inclusief accu en lader. U ontvangt een cashback van €20,- bij aankoop van een tweede AS accu of €40,- bij de aankoop van een tweede AK accu.

Ontvang Cashback

Stihl Deal 3  - Gratis AP Accu

Bent u op zoek naar een krachtige professionele accumachine? Dan is dit hét moment om voor het STIHL AP accusysteem te kiezen! Van januari tot juni kunnen krijgt u bij de aankoop van bepaalde producten of productcombinaties uit het AP systeem, één of twee gratis AP accu‘s

Vraag je gratis accu aan

Stihl Deal 4 - Cashback iMOW

Naast de cashback op accu's hebben we momenteel ook een actie voor de iMOW® 5. In het voorjaar bieden wij namelijk een cashback van €250 op een iMOW® 5. Deze volautomatische robot van Stihl maait automatisch je gras en rijdt geruisloos door je tuin! De slimme robotmaaier maait, versnippert en bemest in één cyclus. Geïnteresseerd in een maairobot van Stihl? Kom dan langs in één van onze vestigingen.

Ontvang cashback

Let op! De Stihl Deals zijn geldig tot en met 30 juni 2024.

Profiteer nu van de Stihl Deals

Bent u geïnteresseerd in de Stihl Deals? Wij staan u graag te woord om u verder te helpen met uw vragen. Vul het onderstaande formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.