VIDEOTOUR - Bij Jansen Heeten loon- en grondverzet in Heeten

1 december 2023

Begin oktober hebben wij bij loon- en grondverzetbedrijf Jansen Heeten de volgende video voor onze Video-Tour gefilmd. Zij waren druk bezig met het hakselen van de mais waarbij meerdere Schuitemaker silagewagens werden ingezet. Jansen Heeten is een veelzijdige loonwerker, het bedrijf biedt oa diensten aan zoals; landbewerking, kraanwerkzaamheden, slootonderhoud, mesttransport en het zaaien en inkuilen van gras en mais. Het loon- en grondwerk vindt voornamelijk plaats in de regio Salland. Voor de maisoogst beschikt het bedrijf over zes Schuitemaker silagewagens voorzien van een afdeksysteem en 2 John Deere 8400 hakselaars met 8-rijige maisbekken.

Schuitemaker

Jansen Heeten beschikt over verschillende Schuitemaker Siwa 720 silagewagens. Met een capaciteit van 42 m3 zijn de silagewagens perfect voor zowel de gras- als de maisoogst. Aan de hand van een open bodemketting met een hoge treksterkte kan het gewas snel gelost worden zodat men in de piekperiodes geen tijd verliest. Daarnaast zijn de silagewagens voorzien van twee mechanisch aangedreven verdeelwalsen waarmee gewas sneller en egaler op de kuil gelost kan worden.

GroeNoord verzorgt de verkoop van Schuitemaker machines vanuit de 6 noordelijke provincies. De silagewagens van Schuitemaker zijn te voorzien van vele opties. Denk hierbij aan een kiepende variant of een variant met vierwiel aandrijving. Wij adviseren u graag over deze opties en de mogelijkheden die Schuitemaker machines kunnen bieden bij uw werkzaamheden. Kijk voor meer informatie op onze Schuitemaker merkenpagina of neem contact op met uw GroeNoord vertegenwoordiger. Wij hebben verschillende Schuitemaker machines uit voorraad leverbaar.

MEER INFO OVER Schuitemaker    

Ander nieuws

Februari 2024

12 februari 2024

John Deere ook in 2022 marktleider

9 februari 2024

DEM brengt service en onderhoud aan JOZ machines onder bij GroeNoord

7 februari 2024

Carla de Wit nieuwe Financieel Directeur (CFO) GroeNoord

6 februari 2024

GroeNoord-monteur Jan-Willem verruilt Brummen voor Zweedse Karlstad

2 februari 2024

GroeNoord Haksel informatiedagen - 15 en 16 februari

Alle nieuwsberichten