Vooruitblik op 2018

15 november 2017

Hoewel 2017 al weer op zijn eind loopt, is GroeNoord nog vol in bedrijf. Half november vindt de Landbouw Vakbeurs in Assen plaats, waar GroeNoord met een grote stand aanwezig zal zijn. Er is een exclusief dealerschap gesloten tussen GroeNoord en de Duitse fabrikant Kramer. En het eerste jaar na de succesvolle overname van Greve is een feit.

 

Menko Boersma, directeur GroeNoord: “We kijken natuurlijk vooruit, naar 2018. Er blijft werk aan de winkel. De inzet van demo’s om te bouwen aan de naamsbekendheid van Greve naar GroeNoord is in Flevoland en met name in Friesland, echt nodig. Het dealerschap met Kramer is een mooie samenwerkingsovereenkomst waarmee we investeren in het brede productassortiment van ons eenduidige A-merkenpakket.”

 

Ondersteuning

Ook op het gebied van huisvesting en faciliteiten blijft GroeNoord zich vernieuwen. GroeNoord Bolsward verhuist in 2018 naar een nieuw, ruimer pand met bovendien een prachtige trainingsruimte. In Groningen heeft GroeNoord een trainingscentrum, om daar onder andere FarmSight Trainingen te kunnen verzorgen voor klanten. “In de sector is een verschuiving gaande van verkoop richting ondersteuning,” vertelt Menko. “Waar het vroeger vooral belangrijk was om een eigen trekker op het erf te hebben staan, ligt nu de focus steeds meer op het kostenbewust omgaan met duurzaam materiaal, goede ondersteuning en reparatie. Bij RentNoord, de verhuurtak van GroeNoord, zien we bijvoorbeeld dat de vraag naar mogelijkheden als operational lease groeit.” Menko verwacht dat deze ontwikkeling de komende jaren flink door gaat zetten: “Ook in 2018 is het ons doel om klanten te ondersteuning en de dienstverlening te bieden die ze van ons gewend zijn. Dat is de kracht van GroeNoord.”

 

GroeNoord

Onze Mensen Onze Kracht.

Ander nieuws

Maart 2024

19 maart 2024

John Deere introduceert nieuwe 5M-tractor

11 maart 2024

John Deere in 2023 best verkopende trekkermerk in Nederland

5 maart 2024

22 en 23 maart vieren wij de uitbreiding van GroeNoord Oldehove

Februari 2024

29 februari 2024

9RX-tractor naar een nieuwe dimensie met drie compleet nieuwe modellen

29 februari 2024

John Deere introduceert de nieuwe S7-maaidorsers

Alle nieuwsberichten