ZOMERTOUR - Bij Loonbedrijf Ten Voorde in Terwolde

7 september 2023

Terwolde is de volgende locatie voor onze Zomer Tour. Hier gingen we namelijk langs bij Loonbedrijf Ten Voorde. Dit loonbedrijf biedt een veelzijdig dienstenpakket aan bestaande uit agrarisch loonwerk, grondverzet, het aanleggen van bestratingen en fourage. Naast werkzaamheden zoals gras hakselen, grondwerk, mesttransport, sleepslangen en balenpersen biedt Ten Voorde ook opties voor gewasbescherming. Hier wordt onder andere een Mazzotti MAF 3580 HP veldspuit voor ingezet. Een machine die wij in Terwolde van dichtbij in actie zagen. 

Mazzotti

Met de MAF 3580 HP zelfrijdende veldspuit heeft Ten Voorde gekozen voor een zeer moderne, wendbare en zuinige machine. Met een tankcapaciteit van 3.600 liter en 260 liter schoonwater beschikt de veldspuit daarnaast over een groot tankvolume. Ook is de Mazzotti MAF 3580 voorzien van een John Deere cabine waardoor de bestuurder van de veldspuit kan beschikken over maximaal comfort. Vanuit de cabine heb je namelijk ruim zicht over de omgeving en ook het geluidsniveau is laag. De MAF 3580HP van Loonbedrijf Ten Voorde bestaat uit verschillende hoogwaardige componenten wat zorgt voor een zeer betrouwbare machine! 

GroeNoord verzorgt onder andere de verkoop en service van Mazzotti. De veldspuiten van Mazzotti zijn te voorzien van veel verschillende varianten en configuratieopties. Zo kunt u een veldspuit samenstellen die perfect is weggelegd voor uw bedrijfsomstandigheden. Met onze kennis en kunde van Mazzotti veldspuiten kunnen wij u adviseren en bepalen we in overleg wat het beste in uw machinepark past. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op onze Mazzotti merkenpagina of neem contact op met uw GroeNoord vertegenwoordiger.

MEER INFO OVER MAZZOTTI    

Ander nieuws

September 2023

28 september 2023

De GroeNoord Jubileum Veiling is geopend

Augustus 2023

15 augustus 2023

ZOMERTOUR - Bij Bouma in Workum

Juli 2023

18 juli 2023

ZOMERTOUR - Bij Voorwinden in Usquert

6 juli 2023

ZOMERTOUR - Bij Agrar Services Termaat Terpac in Putten

5 juli 2023

John Deere 9600 hakselaar - demo tour

Alle nieuwsberichten