Veiling GroeNoord Luttenberg start vanaf 20 januari

19 januari 2023

Op het buitenterrein en in het pand van GroeNoord in Luttenberg is plaats gemaakt voor honderden agrarische werk- en voertuigen en machines voor het onderhoud van Tuin & Park. In juli 2022 begon de bouw van het nieuwe, duurzame pand van GroeNoord in Raalte. Het huidige pand in Luttenberg wordt nog voor korte tijd gehuurd en het terrein wordt nog één keer gebruikt voor de online veiling van overtollig materieel uit diverse vestigingen in het land.  

 

GroeNoord huurt het huidige pand aan de Butzelaarstraat 66 in Luttenberg. Door de huidige ontwikkelingen en blik op de toekomst voldoet deze locatie niet meer aan de wensen. Om onze klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn werd besloten een volledig nieuw en volledig energieneutraal pand te bouwen in Raalte. De verhuizing biedt ook mogelijkheden voor uitbreiding. Zo is er voor Giant, naast de afdelingen Landbouw en Tuin & Park, een aparte plek in het nieuwe pand. Vanwege de verhuizing wordt de volledige inboedel samen met overtollig materieel uit andere vestigingen in het land op een online veiling aangeboden via Agribidding.com. 

 

Veilingaanbod  

Op de online veiling worden maar liefst 426 kavels aangeboden. Een kleine greep uit de veilingitems; diverse tractoren van o.a. John Deere, een verreiker Manitou, een grote shovel, een wentelploeg, voermengwagen, maaiunit en kleiner materieel zoals zitmaaiers, robotmaaiers, elektrische grasmaaiers, verticuteermachines en kantensnijders. Kortom: voor liefhebbers van landbouwvoertuigen en -materieel en Tuin & Park machines is een bezoek aan de kijkdag echt een aanrader.  

 

Kijkdag in Luttenberg 

Geïnteresseerden kunnen de kavels die op de veiling worden aangeboden komen bekijken op de kijkdag. Deze vindt plaats op zaterdag 28 januari tussen 10:00 en 14:00 uur op ons terrein op de Butzelaarstraat 66 in Luttenberg. De veiling sluit op woensdag 1 februari vanaf 19:30 uur.   

Bezoek deze veiling op: https://www.agribidding.com/nl/veilingen/4800/kavels

Ander nieuws

Februari 2024

12 februari 2024

John Deere ook in 2022 marktleider

9 februari 2024

DEM brengt service en onderhoud aan JOZ machines onder bij GroeNoord

7 februari 2024

Carla de Wit nieuwe Financieel Directeur (CFO) GroeNoord

6 februari 2024

GroeNoord-monteur Jan-Willem verruilt Brummen voor Zweedse Karlstad

2 februari 2024

GroeNoord Haksel informatiedagen - 15 en 16 februari

Alle nieuwsberichten