VIDEOTOUR - Bij Schepel Agro in Hellum

10 november 2023

Eind september gingen wij langs bij Schepel Agro BV in Hellum. Schepel Agro is van oudsher een akkerbouwbedrijf, maar inmiddels heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot een loonwerker die bijna al de voorkomende loonwerkzaamheden kan verzorgen. Ook spit- en zaaiwerkzaamheden vallen binnen het dienstenpakket van Schepel Agro. Voor ploegwerkzaamheden beschikt het bedrijf over verschillende Lemken machines, waaronder een Lemken Juwel 8i. Deze On-land ploeg mocht ook in september weer aan de bak.

Lemken

Deze On-land ploeg mocht ook in september weer aan de bak. Met deze 6-schaar wentelploeg kan zowel in de voor als On-land worden geploegd. De aansturing van de ploeg gaat via een ISOBUS terminal op de ploeg naar het display van de trekker. De afstelling is daardoor erg vriendelijk en tijdens het ploegen traploos te regelen. Optioneel biedt Lemken naast de standaard geharde ploegristers ook een extreem slijtvast rister aan, genaamd DuraMaxx. Daarnaast kan men onder andere kiezen uit tipkouters, schijfkouters en verschillende soorten tastwielen en manieren van demping/instelbaarheid.

GroeNoord verzorgt de verkoop van Lemken machines in Groningen, Friesland, Drenthe, Flevoland, Overijssel en Gelderland.  Het aanbod in landbouwmachines is gericht op grondbewerking, zaaien en gewasbescherming. Lemken weerspiegelt kwalitatief hoogwaardige en betrouwbare techniek met een hoog prestatievermogen en past daarom uitstekend in het merk-assortiment van GroeNoord. Met onze kennis en kunde van de landbouwmachines van Lemken kunnen wij u adviseren wat het beste aansluit bij uw werkzaamheden. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan op onze Lemken merkenpagina of neem contact op met uw GroeNoord vertegenwoordiger.

MEER INFO OVER LEMKEN    

Ander nieuws

Juni 2024

3 juni 2024

John Deere introduceert zijn nieuwe T5- en T6- combines

Mei 2024

31 mei 2024

Lemken Juwel 8i On-land ploeg met VarioPack WD70 vorenpakker In Actie

30 mei 2024

Mazzotti MAF 6240 NL afgeleverd aan Boerma in Smilde

16 mei 2024

Onze Landbouw en Tuin & Park veiling vanuit Emmeloord is geopend

8 mei 2024

Hofmeijer Voorst - 'Wij kunnen vertrouwen op de kwaliteit van GKB'

Alle nieuwsberichten